PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=225833}

Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 96671
6,7 11 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata
ocenił(a) serial na 10
Karlshamn

jajca były :D

ocenił(a) serial na 10
Karlshamn

Odcinek rewelacyjny. O wiele lepszy od dwóch poprzednich. Nie nudziłam się wcale. Ryczałam ze śmiechu, mogłabym opisywać tu scena po scenie, ale nie warto. Najbardziej podobała mi się końcówka, znaczy się wejście smoka Castiela. I skrzydła. Robiło wrażenie. 10/10.

ocenił(a) serial na 8
Okropna_Maruda

A gdzie można ściągnąć lub pooglądać ten odcinek?:)

ocenił(a) serial na 10
justynaa95

Na torrentz.eu.

ocenił(a) serial na 9
Okropna_Maruda

Odcinek miazga po prostu. Jeden z lepszych w ogóle z całego serialu. Przez 3/4 odcinka prawie płakałem ze śmiechu. Tyle było w nim rewelacyjnych scen że trzeba to po prostu samemu zobaczyć. Szczególnie rozwalił mnie tekst Deana "I'm a painted whore" i cała scena próby kręcenia odcinka :D. Uwielbiam takie przerywnikowe odcinki jak ten, czy "Changing Channels", które przez połowę odcinka nic nie wnoszą do fabuły ale końcówka ma duże znaczenie. Odcinek ma u mnie zdecydowanie 10/10.

ocenił(a) serial na 10
Dexter_2465

Ma ktoś z was napisy do tego odcinka? bo nigdzie nie mogę znaleźć. pomocy... ;)

al3ksandraa

Napisów jeszcze nie ma do tego odcinka. Nie wiem kiedy się pojawią, pewnie nie dziś.

ocenił(a) serial na 9
nata

Już są:)

barbara87

Najlepszy odcinek tego sezonu. Mam nadzieję, że Supernatural dostanie jeszcze jeden lub dwa sezony.

ocenił(a) serial na 9
marass

Zdecydowanie najlepszy odcinek, nie pamiętam kiedy ostatnio się tak uśmiałem. :)

Połowa ekipy filmowej nie żyje wiec to już chyba koniec serialu. :P

Karlshamn

Umarłam ze śmiechu :D Epic episode, nothing left to say ;D

ocenił(a) serial na 10
Pattyczak

genialne!!!!!!!!!!!!!! jeszcze mi łzy ciekną po twarzy :D uśmiałam się jak nigdy
miny Jensena i Jareda w stylu WTF no po prostu bezcenne
i zdziwiony Misha który nie wie co oni odstawiają...... rewelacja
uwielbiam takie odcinki :D wgl ich zachowanie na planie, zabawa rekwizytami itd :D
10/10

ocenił(a) serial na 10
Karola

Bardzo fajny odcinek, śmieszne sytuacje i teksty. Ogólnie sam pomysł na taki odcinek jest dobry ;)

atagerka

Sorry Offtopic ale wie ktoś dlaczego przestał działać polska strona o supernatural http://supernatural.com.pl/
Czy tylko ja mam z nią problem.

ocenił(a) serial na 8
marass

Odcinek świetny. Najważniejsze, że Dean i Sam ze sobą rozmawiają. :P

ocenił(a) serial na 9
marass

No właśnie, ja się zastanawiałam nad tym samym, ale wygląda na to, że skoro nie tylko ja, ani nie tylko Ty, to jakiś większy problem jest. A szkoda, bo uwielbiałam tam zaglądać nawet kilka razy dziennie:(

ocenił(a) serial na 7
Karlshamn

Fajny i oryginalny odcinek.
Fajne było jak Jensen powiedział do Jareda "and so what, now you're Polish?" - Więc co, Teraz jesteś Polakiem?.

The_BiLeK

również mam problemy ze stronka supernatural.com.pl nie wiem jaka jest tego przyczyna..
a co do odcinka to rewelacja! :D nie wiem jak mozna coś takiego wymyśleć. :D przenosić głownych bohaterów do
świata realnego. nicee :D

ocenił(a) serial na 10
Jane_Mary20

Świetny odcinek :D Tyle zabawnych akcji to dawno nie było. Dobrze, że w końcu powrocili do tematu broni w niebie.

ocenił(a) serial na 10
vv888

Według mnie tutaj najlepiej spisał się Misha. No po prostu cud. Samo nagle wcielanie się w role Castiela, a nagle sam Misha. Perełka.

ocenił(a) serial na 8
vv888

To teraz Castiel jest obwieszony tą bronią jak Rambo. No, ale skoro jego prawdziwa postać jest wielkości domu, to ma gdzie tą broń chować. :D

użytkownik usunięty
Karlshamn

Misha wraz ze swoim sweterkiem... rewelacja!

ocenił(a) serial na 7

Dean: "No, seriously dude! Why anybody would like to watch our lives?" hahahah

ocenił(a) serial na 10

I tweeterem! Straszny z Mishy maniak i nawet to pokazali, zresztą zdanie nawet z serialu na jego prawdziwym tweeterze jest:D
Ciekawe czy to był prawdziwy dom Jareda i jego żony :o Niezła chata:P

ocenił(a) serial na 9
vv888

Strasznie ciekawy jestem, czy faktycznie przyczepa Jensena, albo dom Jareda są prawdziwe? Bo jak można było zauważyć wiele elementów były żywcem wyciągnięte z reala. Napiszcie jeśli coś wiecie na ten temat. Albo czy chodzą słuchy o tym, że Jared i Jensen nie odzywają się do siebie.

ocenił(a) serial na 8
Karlshamn

Przezabawny odcinek :) Każdy fan serialu na pewno będzie wniebowzięty oglądając go. To trzeba zobaczyć! :)

ocenił(a) serial na 8
Karlshamn

Nie jestem rasistą, jednak zastanawia mnie dlaczego kolejny anioł jest Murzynem a jak do tej pory żadnego skośnookiego? Gabriel jako anioł... skąd my to znamy:D Ogólnie odcinek rewelacyjny:D Miło, że w tym sezonie dali nam 2 odcinki "z innej beczki". Uwielbiam te odcinki:D

Karlshamn

sparodiowali supernatural , wielkie brawa za dystans do siebie iogromne poczucie humoru. niektóre sceny rozbawiły mnie do łez... najważniejsze jednak, jak ktoś już wspomniał, że ze sobą rozmawiają ^^

ocenił(a) serial na 10
Karlshamn

Po pierwsze trzeba podziękować za "superszybkie" napisy Werewolfowi :P.
Po drugie; świetny odcinek! Polski Jared, teksty Deana, Cass <3.
Jeszcze jeden odcinek i miesiąc przerwy niestety..

ocenił(a) serial na 8
anytsuJ

Te jego superszybkie napisy to jakiś niewypał niestety. Nie dość, że za szybko uciekają to jeszcze pojawiają się raz za szybko raz za późno... no i jeszcze kilka linijek źle przetłumaczonych. Lepiej, żeby dodał je jutro czy nawet w poniedziałek ale przynajmniej po korekcie.

ocenił(a) serial na 10
LaraNotsil

No właśnie. Przecież na n24 i tak wyjdą za 2 lata, to i tak byłby pierwszy :P

ocenił(a) serial na 8
vv888

Do tego dochodzą błędy interpunkcyjne, nie ma kursyw, w większości miejsc nie ma odstępów po "-"... jego napisy nie są super jakości ale zawsze były dobre. Natomiast te dzisiejsze? Z przykrością stwierdzam, że to jakaś masakra.

ocenił(a) serial na 8
LaraNotsil

Niepotrzebnie używa przekleństw, zwłaszcza, ze ich tam nie ma, używa wielkich/dużych liter w środku zdania... im dalej w las tym gorzej.

ocenił(a) serial na 8
LaraNotsil

a do tego jeszcze w jednym z lepszych momentów źle napisal;/ padalecki a sam mówi leki padaleki... to ja już podziękowała za napisy:D 9 minuta i nie dopatrzyłam się żadnej poprawnej linijki:D

ocenił(a) serial na 10
LaraNotsil

Ja tam wolę nie oglądać tego drugi raz z napisami, bo pewnie bym wyszła z siebie :P Tydzień temu też było wymyślanie dialogów. Nie wiem, mająć sto słowników w necie + google jak można ten serial źle tłumaczyć skoro powalający pod względem trudności to nie jest;p

ocenił(a) serial na 10
vv888

A nie ma tam gdzieś maila do niego przy napisach?:D Bo z tymi przekleństwami to też nie rozumiem :o

ocenił(a) serial na 8
vv888

Nie to, że człowiek czeka na jakieś super napisy... jednak te dzisiejsze to naprawdę jakaś masakra:D Błędy ortograficzne nawet tam są jak wrzuciłam te napisy do worda:D Ogólnie odradzam oglądanie tego odcinka z tymi napisami. Lepiej chyba poczekać te 2 lata na dobrze zrobione napisy:D Jak mam napisy to nie wsłuchuje się w tekst. Także cieszę się, że widziałam odcinek bez napisów, bo może wszystkiego nie zrozumiałam jednak wiem więcej niż po tych superszybkich napisach. Akurat ten odcinek jest wyjątkowo prosty... więc nie wiem skąd takie coś wyszło;/

ocenił(a) serial na 10
LaraNotsil

No właśnie, nawet lepiej z angielskimi oglądać i zatrzymać i sprawdzić jak się czegoś nie zrozumiało niż z takim 'arycidziełem' oglądać::P
Jak pomyślę, że jakby kilka lat temu takie napisy były codziennością, to już widzę jakbym po ang mówiła poprawnie :D
Chłopak chyba nie bierze pod uwagę, że ktoś może się z tego tekstu uczyć języka, no ale cóż zrobić.
A później teksty, że odcinek/serial nie śmieszny, bo się ogląda z takimi subami albo z lektorem :o

ocenił(a) serial na 8
vv888

Amen!

ocenił(a) serial na 7
LaraNotsil

dodam tylko, że prawdopdobnie fps wersji odcinka, którą masz na dysku jest inny, niż fps napisów od werewolfa, dlatego czasem napisy leciały za szybko, za wolno itp. można to w prosty sposób zmienić większością dobrych programów do oglądania filmów dzięki opcji "zmień fps napisów". Mi na ten przykład napisy działały bardzo dobrze. Co do interpunkcji i błędów w tłumaczeniu przyznam Ci rację.

ocenił(a) serial na 8
prowned

Dobre mam wszytsko:D Zawsze sprawdzam takie techniczne rzeczy. Subedit zresztą też mnie informuje jak coś jest nie tak.

ocenił(a) serial na 8
Karlshamn

Dean - I'm a painted whore – miażdży.

ocenił(a) serial na 10
Karlshamn

Jak było?

Jak zwykle - zajebiście.

ocenił(a) serial na 10
Zuris

Narzekacie na te napisy pajace, a jak nie chcecie oglądać z tymi napisami serialu to nie oglądajcie jak was to razi i chcecie poczekac na napisy od tego wolnego żólwia M.K. który robi napisy jeszcze do poprzedniego odcinka. Podziekujcie temu panu który robi napisy w ciągu kilku godzin a jak nie chcecie oglądac z tymi napisami to nie oglądajcie!!!

ocenił(a) serial na 8
ElectricWarrior

Dlatego nie oglądamy pajacu. Czytanie ze zrozumieniem nie boli.

ocenił(a) serial na 10
Zuris

No dawno sie tak nie usmialam xD
Swietny :D 10)10 jak nic xD
I te teksty no masakra xD
Ale fakt spojrzalam teraz niedawno na napisy , bo ogladalam wczesniej bez , i o wiele lepiej tak oglądać , wiecej sie nawet nauczyc mozna , bo jak czegos dokladnie nie rozkminisz , to z kontekstu wywnioskujesz ...

ocenił(a) serial na 10
sarciuncia

a tak apropos . Orientuje sie ktoś czemu znów przerwa?? niedawno czekalam tyle czasu az wrócą po świętach , a tutaj zowu??
przeciez ja nie wytrzymam.

ocenił(a) serial na 10
sarciuncia

Zawsze są przerwy jakoś o tej porze. Każdy serial ma raz krótsze raz dłusze, chodzi pewnie o to, żeby do maja/czerwca im odcinków starczyło, a zostało ich mało.

ocenił(a) serial na 10
vv888

bo wlasnie juz obczailam ;p , a;e dzięki za odpowiedz ;)
w sumie jestem ciekawa czy zrobia 7 sezon czy nie.

ocenił(a) serial na 10
sarciuncia

Ja myślę, że pewnie zrobią, bo kasa kasa i jeszcze raz kasa, a fanów nie ubywa patrząc na convention. Ludzie płacą po 1000$ nawet, żeby sobie fote z aktorami zrobić :o
A będzie pewnie jeszcze dlatego, że zostało ile... z 7 odcinków, a do wyjaśnienia jest akcja z Matką i broniami w niebie. Jakoś wątpię, żeby rozwikłali te dwa szerokie wątki w 7 odcinków, szczególnie że robią takie odcinki - zapchajdziury, które są bardzo fajne oczywiśćie :P ale do fabuły mało wnoszą.